I SI VOS DIGUEM QUE IMPRIMIM AMB MATERIALS ECOLÒGICS?

En l’empresa octopus 3d imprimim amb un material que és biodegradable, pertant podriem dir qué és ecològic. A continuació us explicarem en quin material imprimim i les seues característiques. El PLA és segons la wikipedia:

L'àcid polilàctic o àcid polilàctic (PLA) és un polímer constituït per elements similars a l'àcid làctic, amb propietats semblants a les de l'tereftalat de polietilè (PET) que s'utilitza per fer envasos, però que a més pot ser biodegradable sota certes condicions a temperatures de l'ordre de 60 ° C. Es pot degradar en aigua i òxid de carboni. Els PLAs es produeixen mitjançant polimerització per obertura dels anells de lactidas.És un termoplàstic els materials de base s'obtenen a partir de midó de blat de moro o de yuca o mandioca, o de canya de sucre.
S'utilitza àmpliament en la impressió 3D en el procés anomenat modelat per deposició fosa (FDM). És un termoplàstic els materials de base s'obtenen a partir de midó de blat de moro o de yuca o mandioca, o de canya de sucre.

 
 

Per tant podem dir que d’una manera indirecta estem colaborant contra el canvi climatic encara que siguen bastants anys per degradarse del tot. Hi han altres materiasl d’impressió més durs, amb qualitats més bones (encara que el PLA és d’una qualitat molt bona) però que aquests no provenen de materials naturals que en el cas del PLA prové de blat.

Categories:

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Comentarios recientes