D'ON VA SORGIR OCTOPUS

Érem a classe de tecnologia on el professor d’aquesta matèria acabava de comprar una impressora 3D aquest dispositiu ens va cridar l’atenció tant a un com l’altre. Recorde la frase que varem dir:

«Quina passada!! amb aquest aparell pots imprimir tot el que vulgues».

Enric, el professor de Tecnologia, ens va ensenyar com funcionava i ens va anar mostrant les coses que imprimia, moltes d’aquestes d’ús per a l’educació (com per exemple vistes 3D) i altres per al centre com mànecs de manovelles, nombres de les classes, peces… Cal dir al Sivera Font sempre ens hi han ensenyat coses d’última tecnologia, com a muntar drons (va participar en diversos concursos), Arduino per muntar robots i l’ús de la impressora 3D.  Aquests són alguns exemples.

Des d’aquell dia la impressora se’ns va quedar al cap. Vàrem començar amb el nom d’Octopus fent muntatges i arreglant ordinadors que ens trobaven o ens donaven. Apreníem de manera autodidàctica buscant tutorials, llegint llibres d’informàtica i preguntant a professionals que coneixíem. A poc a poc vam anar aprenent fins al punt de vendre alguns ordinadors per Wallapop i arreglant alguns ordinadors a gent que ens coneixia. Després d’aquesta etapa dels ordinadors vam passar a arreglar mòbils, primer els nostres i després a altra gent.

El tema de les impressores 3D va ser a base d’insistència als pares, ja que ens feia molta il·lusió tindre una impressora 3D. Ells ens deien que era una cosa que gastaríem uns dies i que després ja no les utilitzaríem. Però a força d’insistir van cedir i un regal dels reis va ser una impressora per a cadascun de nosaltres.

Vàrem començar imprimint algunes figuretes, parts d’objectes que se’ns havien trencat, decoració i quan va arribar el COVID-19 ens oferirem per imprimir mascaretes. Actualment, ens dediquem a dissenyar, produir i vendre parts de motos, i esperem que aquesta empresa continue i ens acabe convertint en joves emprenedors d’èxit!!

EVOLUCIÓ LOGO DE OPP