PROTESIS 3D

Com hem explicat en una de les nostres entrades de la pàgina web una de les noves iniciatives d’Octopus és introduir-se en la impressió de pròtesis en 3d. Creguem que aquesta nova idea pot revolucionar el món de les impressions 3d. Hi ha molta gent en el món que per qüestions diverses no es poden permetre una pròtesis per aquesta raó imprimint-les en 3D redueixen accentuadament el seu cost que poden ser assequibles per a qualsevol persona amb aquest tipus de deficiències. Però de totes formes la nostra iniciativa és mitjançant donacions, poder començar a imprimir algunes per poder regalar a persones necessitades i que comencen a provar-les així ens poden dir que millorar i retocar fins aconseguir un bon model/prototip.

Cal dir que imprimir pròtesis en 3d no és gens fàcil, per aquest motiu estem encara en desenvolupament i no n’hem donat cap ni hem venut cap. Estem en fase de disseny d’aquestes i procés de fabricació dels primers prototips.

Per últim volem fer una crida als hospitals del nostre país perquè podríem col·laborar amb ells per fer pròtesis per a la gent que està hospitalitzada , com per exemple vam fer amb les mascaretes impreses en 3d per a la lluita de la covid-19. En la qual el Lluís Alcanyís de Xàtiva ens va proporcionar el material per produir-les, estem molt agraïts.